Uw droomkeuken (laten) ontwerpen

Uw droomkeuken kunnen wij werkelijkheid laten worden naar eigen ontwerp of u kunt uw wensen bij ons neerleggen, zodat wij voor u een ontwerp in 3D kunnen maken. Een ontwerp in 3D is een realistische weergave van hoe uw droomkeuken er uit gaat zien. Of u nu een keuken wilt met een landelijke, nostalgische uitstraling of een industriële keuken met moderne elementen? Wij realiseren al uw keukendromen. Informeert u maar eens naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Onze specialisten laten u graag alle hightech mogelijkheden zien op het gebied van keukens.

Bel: 0165310596Contactformulier

Uw droomkeuken ontwerpen kan met tal van elementen

Bij het ontwerpen van uw droomkeuken lopen wij stap voor stap alle elementen door. De keukenruimte is de basis. Als wij de beschikbare ruimte duidelijk in kaart hebben gebracht, laten wij u zien wat er zoal mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld een open woonkeuken of een keuken met kookeiland? Het hebben van een kookeiland in uw keuken kan de ruimte een stuk speelser maken. Bovendien geeft een eiland in de keuken, in welke vorm dan ook, altijd een ruimtelijk effect en het verhoogt de luxe uitstraling van uw keuken. Het is slechts een voorbeeld uit tal van opties die wij u kunnen bieden om uw droomkeuken te verwezenlijken.

Het kan ook zijn dat u een droomkeuken wilt laten ontwerpen als gesloten keuken. Uiteraard is dit ook mogelijk en wij denken graag met u mee op welke wijze dit het beste gerealiseerd kan worden. Wij zijn immers dé specialist in het realiseren van droomkeukens op maat.

Droomkeuken afgestemd op uw dagelijkse behoeften

Uw droomkeuken bestaat uiteraard niet alleen uit keukenelementen, want moderne apparatuur en handige accessoires zijn net zo noodzakelijk om aan uw behoeften te voldoen. Wij ontwerpen uw droomkeuken afgestemd op deze dagelijkse behoeften. Bijvoorbeeld In een moderne keuken mag een afwasmachine natuurlijk niet ontbreken, net zoals een combimagnetron en een lekker groot fornuis waar u het eten kunt bereiden voor de hele familie.

Als specialist in het creëren van droomkeukens kunt u nergens beter terecht. Een aantal voorbeelden in 3D kunt u vinden verder op onze website. Het is slechts een greep uit de door ons gerealiseerde projecten. U ziet de verscheidenheid in droomkeukens, want iedereen heeft een persoonlijke smaak.

Droomkeuken met Quooker Flex kraan

Bij het ontwerpen van uw droomkeuken kunnen wij spelen met allerlei elementen, kleuren en keukenaccessoires. Denk aan een aanrechtblad van natuursteen met een Quooker Flex kraan. Een moderne kokend waterkraan met soepele uittrekslang voor meer bereik. Deze slang zit keurig opgeborgen in de uitloop van de kraan. Eenmaal uitgetrokken kan de kokend waterkraan niet geactiveerd worden, zodat deze veilig is om te gebruiken. Deze handige kraan kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij het wassen van grote groenten, het schoonspoelen van grote borden, het vullen van grote vazen of het reinigen van die ene, net iets te grote snijplank.

Met welke handige hulpmiddelen u uw droomkeuken ook wenst te realiseren, wij maken het mogelijk. Elke nieuwe opdracht is voor ons een uitdaging, van ontwerp tot realisatie. Met vakmensen in onze eigen fabriek, kunnen wij ook ú maatwerk bieden.

U merkt wel dat wij als keukenspecialist uit Noord-Brabant passie voor ons vak hebben. Wij ontwerpen graag met u samen uw droomkeuken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze keukenshowroom. Al veel tevreden klanten gingen u voor. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen, steden en provincies waar deze zoal vandaan komen. Bent u de volgende?

 • Antwerpen
 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Etten Leur
 • Goes
 • Middelburg
 • Oudenbosch
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Steenbergen
 • Zeeland
 • Zuid-Holland


Vraag nu onze brochure aan

Even niet op een beeldscherm kijken en u op uw gemak laten inspireren vanaf papier? We sturen u graag onze brochure toe.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.