Interieurbouwer in Noord-Brabant voor maatwerk kasten en keukens

Wij bieden als interieurbouwer al meer dan 20 jaar maatwerk op het gebied van keukens en allerhande kasten. Van ontwerp tot productie, wij maken de mooiste creaties in eigen huis. Duurzaam, exclusief en in elke stijl die u maar wenst. Van landelijk tot modern en van industrieel tot nostalgisch. Welke droomkeuken of kast mogen wij voor ú maken? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Noord-Brabant. Wij geven u graag advies op maat.

Bel: 0165310596Contactformulier

Het beroep als interieurbouwer is een zeer nauwkeurig vak waar het soms echt op de millimeter aankomt. Daarnaast is vakmanschap vereist, omdat wij vaak met meerdere materialen tegelijkertijd werken. Dit geldt zowel voor onze kasten als keukens. Dankzij onze creativiteit in interieurbouw leveren wij kasten en keukens waar er maar 1 van bestaat. Hiermee maken wij het onderscheid, maar ook door onze passie en liefde voor het vak van interieurbouw. Wij hebben al vele mooie projecten gerealiseerd in de provincie Noord-Brabant, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Interieurbouwer voor het realiseren van uw droomkeuken

Stel, u heeft net een nieuwe woning gekocht in Noord-Brabant en u wilt de bestaande keuken een metamorfose geven. Niet eentje waar er al honderden van zijn, maar een luxe en exclusieve droomkeuken die precies bij u past. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want elke keuken wordt met de hand gemaakt met de materialen die u mooi vindt. Ook is er een combinatie van materialen mogelijk. Afhankelijk van de grootte van uw keuken kijken we welke keukenindeling hier het beste bij past. Geen loze hoekjes, verloren kastruimte etc. Interieurbouw op maat biedt namelijk oneindig veel mogelijkheden.

Wellicht biedt uw woonkeuken voldoende ruimte om een kookeiland te plaatsen? Of heeft u behoefte aan extra opbergruimte? Een keukenindeling bepalen kan naar eigen ontwerp, maar wij, als interieurbouwer, kunnen ook voor u een tekening in 3D maken op basis van uw wensen en behoeften. Pas als u helemaal tevreden bent over het resultaat, beginnen wij met de bouw van uw keuken die wordt afgewerkt in onze eigen fabriek.

Interieurbouw keukens en kasten in eigen fabriek

Wij kunnen alle werkzaamheden op het gebied van interieurbouw uitvoeren in onze eigen fabriek en daarom zijn ook aparte maten of vreemde hoeken voor ons geen probleem. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en combineren moderne technieken met traditionele ambachten waardoor er een exclusieve op maat gemaakte keuken ontstaat. Compleet met luxe accessoires, zoals bordenhouders, tissuehouders etc.

Ook voor maatwerk kasten kunt u geen betere interieurbouwer vinden. Wij creëren design kasten met onder meer roestvast staal. Wij beschikken over de expertise om RVS te verwerken in kasten, maar ook in bijvoorbeeld tafelonderstellen. Kortom: interieurbouw kent voor ons weinig geheimen en daarom kunnen wij te allen tijde fantastisch maatwerk in Noord-Brabant en ruime omgeving leveren.

U merkt wel dat wij als interieurbouwer uit Noord-Brabant passie voor ons vak hebben. Wij geven ook u graag persoonlijk advies op maat als het om uw interieur gaat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij ontvangen u graag in onze keukenshowroom in Roosendaal. Al veel tevreden klanten gingen u voor. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen, steden en provincies waar deze zoal vandaan komen. Bent u de volgende?

 • Antwerpen
 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Etten Leur
 • Goes
 • Middelburg
 • Oudenbosch
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Steenbergen
 • Zeeland
 • Zuid-Holland


Vraag nu onze brochure aan

Even niet op een beeldscherm kijken en u op uw gemak laten inspireren vanaf papier? We sturen u graag onze brochure toe.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.