Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken?

Keuken inspiratie opdoen? In onze showroom hebben wij prachtige keukenopstellingen waar u zeker genoeg ideeën vandaan kunt halen. U ontdekt bij ons hoe wij met onder meer duurzame materialen de mooiste keukens tot stand brengen. Met natuurlijke materialen kunt u uw keuken een landelijk, nostalgisch karakter geven. U kunt dan denken aan een natuurstenen keukenblad gecombineerd met keukenkasten zonder handgreep. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs de kleinste dingen kunnen soms al helpen bij het opdoen van keukeninspiratie. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Noord-Brabant.

Bel: 0165310596Contactformulier

Inspiratie en goede voorbeelden voor uw nieuwe keuken

Inspiratie en goede voorbeelden geven u nieuwe ideeën voor uw keukeninrichting. Wij geven u graag een stuk kennis waardoor het makkelijker voor u wordt om te bepalen hoe straks uw droomkeuken eruit gaat zien. Wordt het een moderne keuken met kookeiland of misschien wel een industriële keuken met nostalgische elementen?

In de praktijk zien we dat een keuken steeds meer gaat fungeren als tweede woonkamer: de woonkeuken. Koken en wonen wordt meer een meer gecombineerd en er komt steeds meer vraag naar natuurlijke materialen om het huiselijke effect te creëren. Natuursteen biedt zo’n sfeervolle look en dankzij de CNC-technologie, een van de meest recente technologische ontwikkelingen, kan ook natuursteen toegepast worden in keukens zonder dat daar intensieve oppervlaktebehandelingen aan vooraf gaan. Met andere woorden: de technologie maakt natuursteen aantrekkelijk voor vele opties, zoals bijvoorbeeld keukenbladen, spoelpakken en tafelbladen. In onze showroom hebben wij voorbeelden die u wellicht de nodige keuken inspiratie geven.

Keuken met natuurlijke materialen

Wanneer u nog niet toe bent aan een nieuwe keuken, maar wel wilt dat er meer leven komt in uw keuken dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een natuurstenen aanrechtblad. Behalve de luxe uitstraling van natuursteen, is een natuurstenen keukenblad duurzaam, hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Bovendien kan natuursteen prima gecombineerd worden met andere materialen. De kunst bestaat erin de natuurlijke materialen en afwerkingsvormen af te wisselen en te smeden tot een harmonieus en geïntegreerd geheel. Dit vergt vakmanschap. Wij hebben deze kennis in eigen huis en in samenwerking met leveranciers zijn wij in staat elk natuursteenproduct keurig afgewerkt en op tijd te leveren.

Uiteraard werken wij ook met andere materialen, zoals composiet. Het is geen puur natuurlijk materiaal, maar bevat wel natuursteen. Verder is het een technisch vervaardigd product, oersterk en hittebestendig. In de keuken een niet geheel onbelangrijk aspect. Als wij u hier nog niet voldoende keuken inspiratie hebben gegeven, breng dan eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom. Indien u hiervoor telefonisch een afspraak maakt, zorgen wij dat de koffie klaar staat.

U merkt wel dat wij als keukenspecialist uit Noord-Brabant passie voor ons vak hebben. Wij geven ook u graag persoonlijk advies op maat als het om uw keuken gaat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze keukenshowroom voor nog meer inspiratie. Al veel tevreden klanten gingen u voor. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen, steden en provincies waar deze zoal vandaan komen. Bent u de volgende?

 • Antwerpen
 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Etten Leur
 • Goes
 • Middelburg
 • Oudenbosch
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Steenbergen
 • Zeeland
 • Zuid-Holland


Vraag nu onze brochure aan

Even niet op een beeldscherm kijken en u op uw gemak laten inspireren vanaf papier? We sturen u graag onze brochure toe.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.