Keukenshowroom met luxe keukens op maat

In onze keukenshowroom in Noord-Brabant kunt u alvast inspiratie opdoen om uw keuken op maat te laten maken. Qua uitstraling doen onze keukens absoluut niet onder voor die van beroemde merken met enkel 1 onderscheid. Wij maken een keuken naar eigen ontwerp, zodat deze precies past bij uw wensen en behoeften. Onze locatie vindt u in Roosendaal van waaruit wij een breed werkgebied bedienen. Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak en wij ontvangen u graag in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie laten onze specialisten zien wat er zoal mogelijk is. Ook voor ú is een luxe keuken mogelijk tegen een aanvaardbare prijs.

Bel: 0165310596Contactformulier

Moderne keukenshowroom in Noord-Brabant

In onze moderne keukenshowroom in Noord-Brabant kunt u kennismaken met uiteenlopende stijlen. Hierbij kunt u denken aan landelijke, moderne, nostalgische en industriële keukens. Elke stijl heeft zijn eigen charme, het is maar net wat u mooi vindt. De industriële keuken is bijvoorbeeld sterk afhankelijk van een goed design anders kan de ruimte al snel onoverzichtelijk worden. In principe geldt dit ook voor de andere stijlen, maar daar speelt de afwerking een meer belangrijke rol.

Een moderne keuken kunnen wij bijvoorbeeld afwerken met een natuursteen of composiet keukenblad. Natuursteen geeft een luxe uitstraling aan uw keukeninterieur. Bovendien is dit authentieke materiaal sterk, duurzaam en makkelijk te onderhouden. Werken met natuursteen vergt vakmanschap en dat hebben wij in eigen huis.

Keukenshowroom met verschillende soorten natuursteen

Dankzij onze gespecialiseerde vakmensen en nauwe samenwerking met leveranciers kunnen wij uw natuursteenproduct op tijd en in perfecte staat leveren. In onze keukenshowroom kunt u verschillende soorten natuursteen bekijken, zoals graniet, hardsteen, leisteen, terrazzo, travertin, terracotta, marmer en basalt, maar ook composiet of keramische tegels behoren tot de mogelijkheden. Prachtig als aanrechtblad.

De verschillende keukenopstellingen in onze keukenshowroom in Noord-Brabant laten u zien wat er mogelijk is. U kunt hier inspiratie opdoen en tegelijkertijd om persoonlijk advies vragen. Iedere keuken is anders en soms zijn een aantal specifieke aanpassingen noodzakelijk. Qua ruimte of persoonlijke behoeften. Wij kunnen u vrijwel altijd van dienst zijn, juist omdat wij maatwerk leveren.

De tijd dat een op maat gemaakte keuken hoge kosten met zich meebracht, ligt (gelukkig) allang achter ons. U kunt kiezen uit verschillende materialen en technieken, zodat u voor een deel zelf de prijs kunt bepalen. Leg uw ontwerp eens aan ons voor, zodat wij u alvast een prijsindicatie kunnen geven. U weet dan of wij voor u de juiste partner zijn. In alle gevallen bieden wij u de beste kwaliteit voor een prachtige keuken waar u nog jarenlang van kunt genieten. Een voorproefje kunt u alvast nemen in onze keukenshowroom in Noord-Brabant.

U merkt wel dat wij als specialist uit Noord-Brabant passie voor ons vak hebben. Wij geven ook u graag persoonlijk advies op maat als het om uw keuken gaat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze keukenshowroom. Al veel tevreden klanten gingen u voor. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen, steden en provincies waar deze zoal vandaan komen. Bent u de volgende?

 • Antwerpen
 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Etten Leur
 • Goes
 • Middelburg
 • Oudenbosch
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Steenbergen
 • Zeeland
 • Zuid-Holland


Vraag nu onze brochure aan

Even niet op een beeldscherm kijken en u op uw gemak laten inspireren vanaf papier? We sturen u graag onze brochure toe.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.