Luxe woonkeuken met kookeiland

In een woonkeuken wordt geleefd, gepraat en gekookt. Om dit belangrijke deel van uw woning nog gezelliger te maken is een kookeiland onmisbaar. Het kan functioneren als kookgedeelte, maar ook als eettafel en zelfs als werkplek. Wij vervaardigen woonkeukens met kookeiland geheel naar eigen stijl. Modern, landelijk, nostalgisch en zelfs een industrieel uiterlijk behoort tot de mogelijkheden. Wij maken van uw woonkeuken een droomkeuken die zelfs uw stoutste verwachtingen overtreft. Kom naar onze showroom in Noord-Brabant en bespreek met ons uw wensen.

Bel: 0165310596Contactformulier

Voordelen van een woonkeuken met kookeiland

Een woonkeuken met een kookeiland kopen heeft een aantal voordelen. Ten eerste kunt u tijdens het koken goed contact houden met de woonkamer. Een stuk gezelliger dan koken in een gesloten ruimte. Daarnaast zorgt een woonkeuken voor een optisch grotere keuken, zeker als u kiest voor een lichte kleur.

U kunt door ons uw woonkeuken met kookeiland laten ontwerpen, maar wij maken ook keukens naar eigen ontwerp. Waar u ook voor kiest, wij zorgen dat uw woonkeuken straks het decor vormt voor een groot gedeelte van het dagelijkse leven in uw woning. Om van uw keuken een echte woonkeuken te maken, kunt u het design laten aansluiten bij de meubels in de rest van woning. Denk aan lage of hoge kasten en apparaten die zoveel mogelijk geïntegreerd zijn in de meubels.

Wij realiseren uw luxe woonkeuken in eigen fabriek

Het realiseren van uw luxe woonkeuken doen wij in onze eigen fabriek in Noord-Brabant. Wij geven niet alleen het design al onze aandacht, maar denken ook aan het gebruiksgemak, ergonomie en praktische opbergruimte. Denk bijvoorbeeld aan opbergladen geïntegreerd in uw kookeiland waarbij de inhoud u tegemoetkomt bij het opentrekken, zodat u direct een goed overzicht heeft wat u zoal in huis heeft. Praktisch en tevens ergonomisch.

Ergonomie in uw woonkeuken is misschien iets waar u niet zo snel bij stilstaat, maar toch is dit belangrijk want het is en blijft een werkplek. De werkhoogte moet dan ook afgestemd worden op de hoofdgebruiker(s) om gezondheidsklachten te voorkomen. Een spoelbak heeft bijvoorbeeld de juiste hoogte als u zonder voorover te buigen de bodem van de spoelbak met de vingertoppen van uw hand kunt aanraken. Ook wat betreft keukenkasten is er enorm veel keuze om de ergonomie in de keuken te bevorderen. De carrousel keukenkast is misschien wel de beste optie om bijvoorbeeld de hoekruimte van uw keuken zo optimaal mogelijk te benutten. Deze kast benut de gehele hoek, waardoor er praktisch geen ruimte verloren gaat. Wij kunnen u van veel meer tips en adviezen voorzien hoe wij uw luxe en exclusieve woonkeuken met kookeiland kunnen realiseren. Dit alles tegen een aanvaardbare prijs.

U merkt wel dat wij als keukenbouwer uit Noord-Brabant passie voor ons vak hebben. Wij geven ook u graag persoonlijk advies op maat als het om uw woonkeuken met kookeiland gaat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze keukenshowroom. Al veel tevreden klanten gingen u voor. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen, steden en provincies waar deze zoal vandaan komen. Bent u de volgende?

 • Antwerpen
 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Etten Leur
 • Goes
 • Middelburg
 • Oudenbosch
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Steenbergen
 • Zeeland
 • Zuid-Holland


Vraag nu onze brochure aan

Even niet op een beeldscherm kijken en u op uw gemak laten inspireren vanaf papier? We sturen u graag onze brochure toe.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.