De AGA een buitengewoon fornuis

Zo wordt iedereen fan van AGA! Waarom een AGA?

De AGA is een buitengewoon fornuis met smoel en een must have voor de echte kook-fanaten onder ons. Voor honderdduizenden fans is de AGA niet alleen een fornuis maar een manier van leven. Er is geen ander huishoudelijk apparaat dat zoveel emotie en trouw op werkt en zeker geen apparaat wat zolang meegaat.

Het is een aanwinst in elke woning!

Oosterom Keukens & Interieurbouw is blij dealer te zijn van dit mooie merk. We hebben er sinds kort ook een in onze showroom staan.
De kookprestaties zijn buitengewoon van een AGA, de gerechten smaken beter. Het gebruik van de zachte stralingswarmte zorgt ervoor dat de natuurlijke kwaliteiten en smaak van de ingrediënten behouden worden.

Deze stralingswarmte maakt het kookproces zachter dan de explosieve, droge, directe hitte van andere fornuizen en is de reden waarom gerechten bereid met een AGA meer sap, smaak, textuur en kwaliteit behouden.

AGA staat bekend om zijn grote gietijzeren ovens die ruimte biedt voor een gevogelte van 13 kg of zeven pannen. Ideaal voor een maaltijd met familie en vrienden en zeker een grote hulp met Kerst. De warmte die wordt afgegeven aan de gietijzeren ovens straalt langzaam van alle kanten de ovens in.

Dit is het geheim van de geweldige kookresultaten die AGA levert.
AGA-bezitters kunnen vele redenen bedenken waarom een leven zonder AGA voor hun niet meer voor te stellen is.

AGA foto

Hieronder vindt u slechts een aantal van deze redenen. Ontdek zelf het verschil.

1. Het AGA fornuis heeft een Braadoven. De temperatuur van deze braadoven is geschikt om te braden bakken en roosteren. Op de ovenvloer is uw “geheime Kookplaat”, waar u pizza’s kunt bakken. De temperatuur in deze oven is nog iets lager dan de temperatuur in de sudderoven.

2. Het AGA fornuis beschikt over een bakoven. De temperatuur in de bakoven is matig. Perfect voor cake en koekjes. Ook voor het roosteren van vlees of het bereiden van ovenschotels of vis gerechten.

3. Het AGA fornuis heeft tevens een sudderoven. De sudderoven is de koelste van de ovens. Dit is handig om gerechten dit ergens anders of op het fornuis aan de kook zijn gebracht verder te laten koken.

4. Het AGA fornuis beschikt ook over een slow cooking oven. De Slow cooking oven is een tweede koelere oven. U kunt uw gerechten uren zacht laten sudderen dus hij verdubbelt de hoeveelheid gerechten die u tegelijkertijd kunt bereiden.

5. Het AGA fornuis heeft verder ook een warmhoud-oven. De warmhoud-oven gebruikt u voor het verwarmen van borden en schalen. U hoeft niet bang te zijn dat zij springen of dat het glazuur wordt aangetast. Ook kunt u gerechten twee uur warm houden zonder verlies van kwaliteit.

Voor een bezoek aan onze showroom bent u van harte welkom, neemt u dan hier even contact met ons op.

U leest het: Een AGA kan het echt allemaal en er is een model voor iedere levensstijl. Er zijn veel kleuren leverbaar.

 

Lees meer op Oosterom.

11 augustus, 2023
Keukenbladen die Verwondering Opwekken: De Ultieme Blikvangers
MEER
09 augustus, 2023
Vooruitblik op 2024: Ontdek De Keukentrends van de Toekomst
MEER
24 april, 2023
Oosterom is nu V-Zug Dealer
MEER
05 mei, 2021
Van idee naar luxe maatwerk keuken!
MEER
16 februari, 2021
Designhoogtepunt: BORA Professional 3.0
MEER
31 oktober, 2020
Vacature: Interieurbouwer
MEER

Bezoek onze showroom!

Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.