De nieuwe trend marmer

Deze maand een luxe blog over de nieuwe trend marmer.

Men ziet marmer steeds vaker daarom wat meer informatie over dit mooie product.

You Love it or you hate it, wordt vaak gezegd. Laat u uitgebreid informeren dan komt u niet voor verrassingen te staan. Wij werken met een natuursteenhouwer die ook maatwerk levert want dat staat immers voor kwaliteit.

Marmer keuken foto

Marmer is een veelzijdig materiaal wat leeft en wordt daarom ook in keukens veel toegepast. Het is een mooi en luxe materiaal wat gemakkelijk is in onderhoud.

Werkbladen van marmer en met name de witte soort die echt leeft is erg populair. Deze is goed te combineren met andere materialen. De prijzen zijn echter wel gestegen door de grote vraag naar dit product en daarom niet voor iedereen bereikbaar.

Waarom kiezen voor de nieuwe trend marmer:

  1. Een luxe uitstraling.
  2. Verschillende kleuren beschikbaar.
  3. Onderhoudsvriendelijk.
  4. Het is vrij uniek.
  5. Goed te combineren met andere materialen.

Wat meer over de speciale Calacatta carrara marmer, dit is de créme de la créme onder de witte marmersoorten. De allerbeste en exclusiefste selectie uit de Calacatta groeve. De mooie lichtgrijze brede aders zorgen voor een erg fraai aanzicht. Deze marmer is uitermate geschikt voor toepassingen in ‘open boek’ en straalt ultieme luxe uit.

Het is zelfs mogelijk om de nerf van de marmer bij de natuursteenhouwer uit te kiezen zodat de ader daar loopt waar u wilt en nadien niet voor verrassingen komt te staan. Hoe gaaf is dat 😊.

In deze keuken is de calacatta white bianco marmer toegepast. Hierbij is het eiland uit een geheel gemaakt, echt vakmanschap!! Dit in combinatie met het donker massieve hout van het kookeiland en de kasten geeft een super mooi effect. Ook bij het kookgedeelte is deze calacatta witte marmersoort toegepast en de mooie donkere maatwerk kasten maken het tot een mooi geheel.

Marmer keuken foto

Voor een bezoek aan onze showroom kunt u hier contact met ons opnemen.

De (woon) keuken is immers een van de belangrijkste ruimtes in uw huis waar men gasten en vrienden ontvangt. Een woonbeleving waar iedereen vrolijk van wordt.

Lees meer op Oosterom.

11 augustus, 2023
Keukenbladen die Verwondering Opwekken: De Ultieme Blikvangers
MEER
09 augustus, 2023
Vooruitblik op 2024: Ontdek De Keukentrends van de Toekomst
MEER
24 april, 2023
Oosterom is nu V-Zug Dealer
MEER
05 mei, 2021
Van idee naar luxe maatwerk keuken!
MEER
16 februari, 2021
Designhoogtepunt: BORA Professional 3.0
MEER
31 oktober, 2020
Vacature: Interieurbouwer
MEER

Bezoek onze Inspiratie Studio!

Onze inspiratie studio is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.