De nieuwe trend marmer

Deze maand een luxe blog over marmer.

Men ziet marmer steeds vaker daarom wat meer informatie over dit mooie product.

You Love it or you hate it, wordt vaak gezegd. Laat u uitgebreid informeren dan komt u niet voor verrassingen te staan. Wij werken met een natuursteenhouwer die ook maatwerk levert want dat staat immers voor kwaliteit.

Marmer is een veelzijdig materiaal wat leeft en wordt daarom ook in keukens veel toegepast. Het is een mooi en luxe materiaal wat gemakkelijk is in onderhoud.

Werkbladen van marmer en met name de witte soort die echt leeft is erg populair. Deze is goed te combineren met andere materialen. De prijzen zijn echter wel gestegen door de grote vraag naar dit product en daarom niet voor iedereen bereikbaar.

Waarom kiezen voor marmer:

  1. Een luxe uitstraling.
  2. Verschillende kleuren beschikbaar.
  3. Onderhoudsvriendelijk.
  4. Het is vrij uniek.
  5. Goed te combineren met andere materialen.

Wat meer over de speciale Calacatta carrara marmer, dit is de créme de la créme onder de witte marmersoorten. De allerbeste en exclusiefste selectie uit de Calacatta groeve. De mooie lichtgrijze brede aders zorgen voor een erg fraai aanzicht. Deze marmer is uitermate geschikt voor toepassingen in ‘open boek’ en straalt ultieme luxe uit.

Het is zelfs mogelijk om de nerf van de marmer bij de natuursteenhouwer uit te kiezen zodat de ader daar loopt waar u wilt en nadien niet voor verrassingen komt te staan. Hoe gaaf is dat 😊.

In deze keuken is de calacatta white bianco marmer toegepast. Hierbij is het eiland uit een geheel gemaakt, echt vakmanschap!! Dit in combinatie met het donker massieve hout van het kookeiland en de kasten geeft een super mooi effect. Ook bij het kookgedeelte is deze calacatta witte marmersoort toegepast en de mooie donkere maatwerk kasten maken het tot een mooi geheel.

Voor een bezoek aan onze showroom kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0165- 310596 of mail ons op info@oosterom.nl

De (woon) keuken is immers een van de belangrijkste ruimtes in uw huis waar men gasten en vrienden ontvangt. Een woonbeleving waar iedereen vrolijk van wordt.

Lees meer op Oosterom.

01 augustus, 2019
Waarom zijn wijnklimaatkasten zo handig?
MEER
24 juni, 2019
Gourmet- en warmhoudlades
MEER
06 juni, 2019
Landelijke woonkeuken
MEER
01 mei, 2019
De Miele Dialog-oven
MEER
01 april, 2019
Waarom Miele
MEER
04 maart, 2019
Checklist keuken
MEER

Vraag nu onze brochure aan

We sturen u graag onze brochure op.

Of maak een afspraak zodat we de ideeën kunnen bespreken en eventueel een prijsindicatie kunnen maken.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.