Designhoogtepunt: BORA Professional 3.0

Het merk BORA gooit al jaar en dag hoge ogen met innovatieve kookveldafzuigingen, die zowel functioneel als design zijn, zo weten we bij Oosterom Maatwerk Keukens. De nieuwe BORA Professional 3.0 voldoet absoluut aan beide karakteristieken en noemt Oosterom Keukens ook wel het summum voor iedere keuken. En dat is met een reden. BORA weet ook dit keer een kookplaat met afzuigsysteem te ontwikkelen, dat bestaat uit een mix van baanbrekend design en functionaliteiten die nodig zijn in iedere keuken. De BORA Professional 3.0 kookveldafzuiging is geïntegreerd in een prachtige, bijbehorende kookplaat, die geheel naar eigen smaak kan worden samengesteld in de Oosterom Keukens showroom.

 

Koken op extra groot oppervlak

De BORA Professional 3.0 kent grote kookzones. Dat heeft Oosterom Keukens al voor je mogen uitproberen. De zeer grote oppervlakte-inductiezones zijn in staat grote oppervlakte gelijkmatig te verwarmen. Dat betekent dat geen pan te groot is. Eigenlijk kunnen we in zijn algemeenheid zeggen dat het kookoppervlak ruim is. Met hun 54 cm bieden de diepe kookplaten dan ook voldoende ruimte om diverse, heerlijke gerechten te bereiden. Mochten er andere wensen zijn, dan is dit innovatieve afzuigsysteem ook te combineren met nog meer kookvelden, gas en het Tepan kookveld. Het kookveldafzuigsysteem wordt geheel afgestemd op ieders persoonlijke keukenwensen. Oosterom Keukens laat je met plezier kennis maken met alle mogelijke samenstellingen.

 

Het grote kookoppervlak is niet de enige praktische component die de BORA Professional 3.0 bijzonder maakt. Koken doe je namelijk dankzij de vrijwel geluidsvrije afzuiging ongestoord. De BORA Professional 3.0 is muisstil, waardoor er ruimte is voor rust en gezelligheid tijdens het kokkerellen. Ook het reinigen van de BORA Professional 3.0 bezorgt geen zorgen. De onderdelen uit het systeem kunnen in de vaatwasmachine. Eenvoudig dus!

 

Oosterom Keukens zorgt voor een keuken met allure

Functioneel wonen en koken is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Daar weten we bij Oosterom Keukens alles van. De BORA Professional 3.0 doet ons hierin niet te kort. Het kookveldafzuigsysteem kent een vernieuwde vormgeving met een bedieningsknop van RVS. De bedieningsknop wordt gekenmerkt door een gevoelig touchoppervlak en een wit leddisplay, waarmee het geheel makkelijk te bedienen is. Daarnaast is de automatische afsluitklep een onderscheidend onderdeel van de nieuwe BORA. Bij het activeren van de afzuiging gaat de klep automatisch open en dicht. De gehele uitvoering van de kookplaat met geïntegreerde afzuiging voldoet aan de hoogste eisen wat betreft materiaal en techniek. Geheel in lijn met de waarden van Oosterom Keukens.

 

Advies op maat door Oosterom Keukens

Verdient jouw keuken een designhoogtepunt zoals de BORA Professional 3.0? Wil je een volledig nieuwe keuken laten ontwerpen, waarin dit modulaire systeem is verwerkt? Of heb je vragen over dit baanbrekende, nieuwe product? Oosterom Keukens beantwoordt graag al je vragen over de BORA Professional 3.0 en meer.

Wilt u meer informatie of een langskomen in de showroom? Neem dan contact met ons op!

Lees meer op Oosterom.

11 augustus, 2023
Keukenbladen die Verwondering Opwekken: De Ultieme Blikvangers
MEER
09 augustus, 2023
Vooruitblik op 2024: Ontdek De Keukentrends van de Toekomst
MEER
24 april, 2023
Oosterom is nu V-Zug Dealer
MEER
05 mei, 2021
Van idee naar luxe maatwerk keuken!
MEER
31 oktober, 2020
Vacature: Interieurbouwer
MEER
11 juni, 2020
De Beste Keuken Vind Je Bij Oosterom
MEER

Bezoek onze Inspiratie Studio!

Onze inspiratie studio is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.