Deze bijzondere maatwerk keuken is gemaakt van dik eikenhout fineer met een oppervlaktebewerking, gespoten in een matte twee componenten kleurlak.

De eyecatcher van deze keuken is het ellipsvormige eiland met gebogen fronten, greeplijsten en plinten. Eerst worden er op maat mallen gemaakt en daar worden dan de ronde fronten en panelen van gebouwd. De laden zijn dan ook uitgevoerd met een aangepaste voorzijde op de ronding van het paneel, om de overgang van de rechte lade op het ronde front te creëren. In het werkblad is een BORA kook systeem toegepast met een recirculatiesysteem. De koof met verlichting boven het eiland, voorzien van een mooi raster, heeft dezelfde buitenmaat als het Silestone composieten blad om een mooi geheel te vormen. Op het eiland is een nieuwste Quooker Cube geïnstalleerd met warm, koud, kokend, gekoeld en/of bruisend water. De onopvallende ingegoten spoelbak uit hetzelfde composiet als het blad geeft een mooi rustig beeld aan de spoelzone.
De hardheid van een composieten werkblad is vergelijkbaar met die van natuursteen. Dit betekent dat een aanrechtblad van composiet krasbestendig, stootvast en slijtvast is en heel lang mee kan gaan.

De apparatenwand is in een nis gebouwd waar alle Miele, Liebherr en Gaggenau apparatuur is weggewerkt achter de fronten om een rustig beeld te kunnen vormen als de keuken niet in gebruik is. De Miele ovens zijn te bereiken door de deur te openen en in de kast te schuiven. De Gaggenau wijnklimaatkast is ook geheel weggewerkt en te openen met de op maat gemaakte stalen handgrepen zoals de rest van de wand is uitgevoerd.

De koffiecorner is voorzien van een smal onderbouw spoelbak met een Quooker mengkraan. Daarnaast is er voldoende ruimten voor een Nespresso, citruspers, tosti-ijzer en kookboeken. Op de kop van het blok staat de vitrine die aangelicht wordt door ingewerkte led verlichting. De deurtjes zijn van staal gemaakt, gepoedercoat op kleur en voorzien van helder glas. Aan de achterzijden van het blok is de spoelkeuken voorzien met een Quooker kraan. De led verlichting is verwerkt in de onderzijde van de terugvallende bovenkasten. Deze drie componenten zijn omringd met 80 mm dikke mdf gespoten panelen.

Lees meer op Oosterom.

05 mei, 2021
Van idee naar luxe maatwerk keuken!
MEER
16 februari, 2021
Designhoogtepunt: BORA Professional 3.0
MEER
31 oktober, 2020
Vacature: Interieurbouwer
MEER
11 juni, 2020
De Beste Keuken Vind Je Bij Oosterom
MEER
12 april, 2020
Kookeiland combinatie van eiken en wit composiet
MEER
20 december, 2019
De Perfecte Keuken in Roosendaal
MEER

Kom langs in onze showroom!

Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Neem hier contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.