De verpersoonlijking van uw keuken vertaald in

 

Maatwerk. Creatie. Vakmanschap.

In onze showroom worden dromen werkelijkheid

Maatwerk is sinds jaar en dag onze specialiteit. Met aandacht voor het kleinste detail en vakmanschap dat verder rijkt dan het gebruikelijke, ontwerpen wij de keuken van uw dromen – functioneel, esthetisch verantwoord en volledig op maat. In het kloppend hart van uw huis neemt u tenslotte geen genoegen met standaardoplossingen.

Het resultaat

Die perfect afgewerkte keuken maken waar u blij van wordt. En blijft.

Wij bouwen de keuken die volledig voldoet aan uw behoeften en wensen. Maatwerk betekent de juiste opstelling, met de gekozen materialen en zorgvuldig geselecteerde keukenapparatuur.

 

Wanneer past een maatwerk keuken bij u:

1. U heeft oog voor unieke details

Wij geloven dat de schoonheid van een maatwerk keuken schuilt in de unieke details, geïnspireerd op persoonlijke wensen. Zo wordt uw maatwerk keuken niet alleen het pronkstuk van de woning, maar sluit deze ook naadloos aan bij uw levensstijl. En zelfs ín de keukenkasten besteden we aandacht aan detail. Bijvoorbeeld in de vorm van robuuste legplanken en gecoate scharnieren. Maar dat springt u natuurlijk direct in het oog!

2. U hecht waarde aan kwaliteit

Maatwerk keukens worden vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap. Iedere stap in het proces wordt dan ook met uiterste zorg en precisie uitgevoerd. De gebruikte materialen zijn bovendien van de hoogste kwaliteit: krasbestendig, waterwerend en roestvast, wat resulteert in een luxueuze geheel. En zelfs na jarenlang intensief gebruik blijft zowel de schoonheid als de functionaliteit van uw droomkeuken behouden.

3. U heeft specifieke wensen en voorkeuren

Revolutionaire apparatuur, een oplossing voor ruimtes met architecturale kenmerken of unieke afmetingen, ergonomische aanpassingen of een unieke samenstelling van materialen – een maatwerk keuken biedt de flexibiliteit om aan al uw wensen en voorkeuren te voldoen. Het ontwerp baseren op uw smaak, stijlvoorkeuren en functionele behoeften, waarbij elke beslissing wordt genomen met uw visie en doelen in gedachten.

4. U waardeert persoonlijke service en betrokkenheid

Het creëren van uw droomkeuken is geen dagelijkse bezigheid. Daarom heeft u vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot de oplevering één aanspreekpunt. Ook de werkzaamheden van een elektricien, loodgieter of stukadoor nemen we indien nodig voor onze rekening. En vanzelfsprekend leven onze partners dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden na. Zo nemen we met plezier zoveel mogelijk van u uit handen gedurende het traject, terwijl we u op de hoogte houden van ontwikkelingen.

In onze werkwijze heeft u de

hoofdrol

Hoe meer we van u weten, hoe beter we het ontwerp kunnen afstemmen op uw (gezins)situatie. Het resultaat van onze toewijding aan uw wensen en leefstijl komt tot leven in de maatwerk keuken bij u thuis. Van de indeling en kleurschakeringen tot de apparatuur en nauwkeurige afwerking: elk element draagt bij aan de lach op uw gezicht bij de oplevering van een maatwerk keuken van Oosterom.

Bezoek onze showroom!

Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.