De verpersoonlijking van uw keuken vertaald in

 

Maatwerk. Creatie. Vakmanschap.

Wij maken uw droomkeuken

U bent uniek en u wilt een unieke keuken met het hoogste afwerkingsniveau. Een smaakvolle keuken die een verpersoonlijking is van uzelf. Een keuken waarin u zich direct thuis voelt en waarvan geen tweede bestaat. Met maatwerk van Oosterom wordt uw droomkeuken realiteit.

Het resultaat

Die perfect afgewerkte keuken maken waar u blij van wordt. En blijft.

Wij bouwen de keuken die volledig voldoet aan uw behoeften en wensen. Maatwerk betekent de juiste opstelling, met de gekozen materialen en zorgvuldig geselecteerde keukenapparatuur.

 

Past een maatwerkkeuken bij u?

1. U heeft gewoon oog voor unieke dingen

Van een op maat gemaakte keuken is nooit een kopie te vinden. Als wij uw keuken op maat maken, kijken wij namelijk naar úw wensen. Bijvoorbeeld naar welk materiaal u op zoek bent. Een keuken die op maat gemaakt is, is dus uniek en daardoor een pronkstuk in uw huis.

2. U wilt alles door één partij laten uitvoeren

Voor het creëren van een keuken zijn verschillende stappen nodig. Denk aan het bespreken van uw wensen, het maken van het ontwerp en het plaatsen van de keuken. Het is wel zo fijn als u daarvoor maar met één partij contact hoeft te houden. Wij nemen alle stappen voor het maken van uw keuken voor onze rekening. Dit bespaart u tijd én uw keuken wordt sneller afgeleverd.

3. U bent op zoek naar exclusieve materialen

Standaard keukens worden vaak gemaakt van dezelfde, redelijk gangbare materialen. Hierdoor vallen standaard keukens nooit echt op. Voor maatwerkkeukens kiest u zelf de materialen. Hiervoor zijn bij Oosterom de mogelijkheden eindeloos: u kunt de perfecte combinatie van houtsoorten, natuursteen en metalen bij ons samenstellen. Onze exclusieve materialen geven uw maatwerkkeuken de luxe uitstraling waar u naar op zoek bent.

4. U hecht waarde aan kwaliteit

Bij het maken van onze maatwerkkeukens besteden wij veel aandacht aan de keuze van onze materialen. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw keuken kunnen genieten. Alle onderdelen van onze op maat gemaakte keukens zijn daarom van hoge kwaliteit: krasbestendig, roestvast en geschikt voor elk gebruik. Met een Oosterom maatwerkkeuken haalt u kwaliteit in huis.

In onze werkwijze heeft u de

hoofdrol

Wij vinden het belangrijk dat u uw nieuwe keuken vooral moet kunnen gebruiken zoals u die graag wílt gebruiken. Op een manier die past bij uw (gezins)situatie en leefstijl. Hoe beter wij dat weten, hoe beter wij u kunnen adviseren over de materialen en de ergonomie. Soms zal de nadruk meer op vorm liggen, soms meer op functie. Welk design en materiaal u ook kiest, het wordt altijd úw keuken.

Kom langs in onze showroom!

Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Neem hier contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.