Zo maak je de keuken af! Natuurstenen werkbladen.

De laatste jaren is een werkblad van natuursteen een zeer gewild product wat de keuken een unieke uitstraling geeft. Bij Oosterom Keukens & Interieurbouw helpen wij u graag met het maken van een keuze.

Bel ons gerust voor vragen over natuursteen op telefoonnummer : 0165-310596 of mail naar info@oosterom.nl.

Composiet

Composiet is op dit moment de meest gebruikte natuursteen. Het is een product dat voor 90% uit natuurlijke kwarts vermengd met harsen bestaat, wat maakt dat het een zeer sterk en bestendig materiaal is.

Vanwege de enorme waaier van kleuren en structuren leent dit materiaal zich perfect voor vele interieur toepassingen waaronder keukenwerkbladen.

Dekton

Dekton is een materiaal met uitzonderlijke eigenschappen. De combinatie van grondstoffen en de meest moderne technologische processen die bij de vervaardiging worden toegepast, maken van Dekton een zeer bijzonder materiaal.

Voordelen zijn de hoge krasbestendigheid, de hoge UV-bestendigheid, de hoge vuur- en hittebestendigheid. Ook is Dekton Slijtvast en vlekbestendig.

Daarom is deze natuursteen uitermate geschikt voor werkbladen en uw design keuken of ander maatwerk.

Keramiek

Keramiek is een materiaal waarvan de platen tijdens het productieproces gebakken worden. Hierdoor is het materiaal krasbestendig (zeer hard), hittebestendig en bovendien gemakkelijk te onderhouden.

Keramiek wordt daarom veel toegepast in de keuken op maat gemaakt. Er is een ruime keuze aan kleuren van deze natuursteen beschikbaar.

Marmer

Marmer is een gesteente dat gevormd is uit kalksteen. Nederlanders en Belgen zijn dol op marmer in hun woning en steeds vaker te vinden in een maatwerk keuken.

Je komt deze natuursteen dan ook bijzonder vaak tegen in keukens en badkamers. Met marmer kun je alle kanten op. Zo wordt deze natuursteen ook vaak gebruikt voor tafelbladen en vensterbanken.

Marmer is populair vanwege de mooie lichtinval en het gemakkelijk te polijsten oppervlak. Je kunt bijzonder goed variëren met marmer. Het is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren, van zwart en grijs tot zelfs roze en wit. Een zwarte kleur wordt trouwens niet tot echt marmer gerekend, maar is feitelijk zwarte natuursteen.

Graniet

Graniet is een stollingsgesteente, natuursteen, dat op talloze plaatsen in de wereld ontstaan is, diep onder de grond. Afhankelijk van de plaats van ontginning zal de structuur en de kleur van het materiaal, deze natuursteen verschillend zijn.

Door de sterke, natuurlijke structuur leent graniet zich perfect voor binnen toepassingen zoals o.a. werkbladen voor wastafelbladen en maatwerk keukens.

Arduin

Arduin of Belgisch hardsteen is een kalkgesteente met van nature een grijze tot blauwgrijze kleur. Deze natuursteen is zeer herkenbaar aan de aanwezigheid van verschillende fossielen die het typische, natuurlijke uitzicht aan de natuursteen geven. Arduin is verkrijgbaar in vele verschillende oppervlaktebewerkingen o.a. geschuurd, gevlamd, lichtblauw gezoet en donkerblauw gezoet.

Arduin leent zich perfect voor zowel buiten- als binnen toepassingen zoals o.a. dorpels, dekstenen, massieve spoelbakken, douchebakken en keukenbladen op maat gemaakt.

Van al deze materialen zijn er veel voorbeelden in de showroom. Natuursteen is een product wat je moet voelen en zien want het is tenslotte een belangrijk onderdeel van de keuken, een echte sfeermaker.

Vanzelfsprekend informeren wij je ook over het onderhoud van de werkbladen van natuursteen.

Mocht u meer informatie willen, U bent van harte welkom in onze showroom. Bel even voor een afspraak tel. 0165- 310 596 of mail naar info@oosterom.nl.

Lees meer op Oosterom.

01 augustus, 2019
Waarom zijn wijnklimaatkasten zo handig?
MEER
24 juni, 2019
Gourmet- en warmhoudlades
MEER
06 juni, 2019
Landelijke woonkeuken
MEER
01 mei, 2019
De Miele Dialog-oven
MEER
01 april, 2019
Waarom Miele
MEER
04 maart, 2019
Checklist keuken
MEER

Vraag nu onze brochure aan

We sturen u graag onze brochure op.

Of maak een afspraak zodat we de ideeën kunnen bespreken en eventueel een prijsindicatie kunnen maken.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.