Uw luxe keuken handig indelen met Orgalux

Een mooie keuken op maat is een geweldige investering die voor veel kook- en leefplezier zorgt. Echter de keukenkasten en lades handig indelen is ook van essentieel belang. Mooie overzichtelijke lades met een goede indeling, wie wil dat nu niet?

Iedereen kent toch die lades waarin potjes en verpakkingen soms zoveel plaats in nemen. Zo veel prettiger als alles blijft staan en er overzicht is in uw keukenlade al dan niet op maat gemaakt.

Oosterom Keuken & Interieurbouw levert ook de handige Orgalux indelingen indien de klant dat wenst. Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden van Orgalux.

Orgalux wil organisatie brengen in uw dagelijkse activiteiten. Door uw spullen op te bergen in een goed uitgedachte opstelling en indeling, houd u tijd over voor de zaken die ├ęcht tellen. Samen ontbijten. Koken voor uw familie. Genieten.

Wanneer men nog volop in het proces zit van het uitdenken van uw keuken en de configuratie ervan, is het goed om u eens in Dynamic Space te verdiepen.

Deze filosofie werkt met verschillende zones in de keuken en zorgt voor korte looplijnen, een goede ergonomie, maar vooral een prettige keuken om in te leven.

De producten van Orgalux zijn ontworpen om perfect te passen in de keukenlade. Zowel qua formaat en constructie, als uiterlijk en materiaal. Het hoogwaardige design van Orgalux zorgt ervoor dat de keukenlades niet alleen functioneel zijn ingericht, maar ook de uitstraling hebben die uw keuken verdient.

Orgalux zorgt er met deze oplossingen voor dat u jarenlang zorgeloos van uw keuken kan genieten. Ook richt men zich op het goed indelen van de lades. Hieronder een voorbeeld van een inzet om kruidenpotjes in op te bergen. Erg handig ook met het schoonhouden.

Bij Oosterom Keuken en Interieurbouw zijn de Orgalux producten te koop. Er zijn veel stalen van kleuren beschikbaar. Deze kunt ook u bekijken in onze showroom in Roosendaal. Daarnaast verkoop Orgalux een deel van de producten ook in een hoogwaardige houtdecor uitvoering. Deze worden aangeboden in de kleuren: Tennessee Noot, Nebraska Eik en Bardolino Eik.

Al deze kwalitatieve indelingen zijn te combineren met verschillende kleuren lades. Voor elke functie bestaat er een lade oplossing, in de stijl die past bij uw keuken en smaak.

Mocht u meer informatie willen over Orgalux, U bent van harte welkom in onze showroom. Bel even voor een afspraak tel. 0165- 310 596 of mail naar info@oosterom.nl.

Lees meer op Oosterom.

09 januari, 2019
Dit is waarom de nieuwe Quooker Cube een geweldige aankoop is.
MEER
26 november, 2018
De AGA een buitengewoon fornuis
MEER
26 november, 2018
BORA, kookveldafzuiging of afzuigkap.
MEER
26 november, 2018
Zo kies je voor Keukens op maat gemaakt of niet?
MEER
26 november, 2018
Zo maak je de keuken af! Natuurstenen werkbladen.
MEER

Vraag nu onze brochure aan

Even niet op een beeldscherm kijken en u op uw gemak laten inspireren vanaf papier? We sturen u graag onze brochure toe.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.