Ervaring. Passie. Vakkennis.

Het begint allemaal bij ons verlangen om voor iedere klant iets bijzonders te creëren. Een keuken vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen. Een ontwerp dat naadloos aansluit bij uw persoonlijkheid. Maar bovenal een plek waar u zich thuis voelt en dagelijks van kunt genieten

Bevlogen vakmensen

Hans Oosterom groeide uit van meubelmaker en interieurbouwer tot specialist in maatwerk keukens. Zijn punctualiteit, perfectionisme en enthousiasme voelt u in elk aspect van onze dienstverlening. Hans en zijn bevlogen team zijn pas tevreden als u dat ook bent.

“Het is onze missie om een keuken te creëren die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze in elk opzicht overtreft.”

Zien. Voelen. Horen.

Zodra het initiële ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd, nemen we de tijd en moeite om de bestaande situatie te beoordelen. Dit stelt ons in staat om de ruimte beter te begrijpen en eventuele aanpassingen aan het ontwerp te overwegen, zodat uw keuken perfect in de ruimte past. Is er een aannemer betrokken? Dan maken we graag kennis om de ontwerpplannen te bespreken. Dit leidt tot een efficiënte samenwerking, tevredenheid bij onze klanten en een naadloze integratie van onze maatwerk keukens in uw interieur.

 

 

MAATWERK.

CREATIE.

VAKMANSCHAP.

Bezoek onze showroom!

Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.