Ervaring. Passie. Vakkennis.

Dat zijn de basisingrediënten waarmee Oosterom Keukens & Interieurbouw uw nieuwe keuken bereidt, prepareert en serveert. Hans Oosterom begon ooit als meubelmaker en antiekrestaurateur. De passie had hij al, zijn vakbekwaamheid groeit nog dagelijks want ’je leert van iedere keuken’. Op deze pagina over ons, verteld hij meer over Oosterom.

Bevlogen vakmensen

Vanuit de eigen showroom en werkplaats in Roosendaal werkt Hans met een team van bevlogen vaklieden die net zo gedreven zijn als hij. Meedenkende en enthousiaste specialisten die u graag blij maken. Die passie en vakbekwaamheid ziet u terug in uw keuken.

Hans Oosterom

eigenaar

Luwe van der Lee

technisch tekenaar/productie

Jadey van der Meulen

stagiair HMC vakschool

Angelo Lazeroms

Interieurbouwer

Zien. Voelen. Horen

U heeft misschien al een beeld voor ogen van uw nieuwe keuken, maar u wilt graag extra inspiratie opdoen. En met materialen in contact komen. Zien. Voelen. Horen. Dat kan en mag allemaal in onze showroom.

Hier heeft u alle gelegenheid om in een ontspannen omgeving uw keukenwensen met ons te bespreken. Exclusief, want u bent op dat moment de enige klant zodat alle aandacht en tijd voor u is.

U kunt voorbeeldkeukens bekijken, materialen voelen en diverse afwerkingsniveaus vergelijken. Ook kunt u kennismaken met verschillende apparatuur zoals afzuigunits, geïntegreerde gaspitten en Quooker-kranen. Zo krijgt u een zo realistisch mogelijk totaalplaatje en gaat u met een goed gevoel huiswaarts.

 

MAATWERK.

CREATIE.

VAKMANSCHAP.

Vraag nu onze brochure aan

We sturen u graag onze brochure op.

Of maak een afspraak zodat we de ideeën kunnen bespreken en eventueel een prijsindicatie kunnen maken.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.