Landhuis Oosterhout

 

In deze moderne keuken zijn natuurlijke en industriële materialen gebruikt met bijzondere details.De houten componenten zijn gemaakt van gerookt eiken uit balkhout afgewerkt met een zeer matte blanke lak en geeft een warme natuurlijke uitstraling in deze villa.

Ook de stalen componenten zijn maatwerk, de poten grepen en luxe blad om kadering zijn mat zwart gemaakt door middel van poeder coaten.

De werkbladen zijn gemaakt van Dekton en een klein deel Belgisch hardsteen met een speciale oppervlakte bewerking. In de koffie corner loopt deze plaat door in het achterschot.

De gehele keuken is volledig voorzien van Miele apparatuur in het zwart net zoals de Quooker en de kwarts composieten spoelbak.

In de grote wand is een whisky bar gemaakt die te bereiken is door de deuren te openen en in de kastenwand te schuiven, dit geeft een mooie sfeer in de keuken. Aan de bovenzijde zijn 7 wijnkasten geplaatst met een kaderdeur met helder glas en led verlichting.

Aan de achterzijde van deze wand is een groot haardmeubel geplaatst die de hoogte in gaat. De wand eindigt op de eerste verdieping waar een bureau is gemaakt tussen deze elementen.

De schouw is bekleedt met tuigleer en is voorzien van een zwart kade waar de tv geïntegreerd is verwerkt. Dit project is gerealiseerd in samenwerking met van Os Architecten, Breda

Bezoek onze Inspiratie Studio!

Onze inspiratie studio is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.