Villa Etten-Leur

Project te Etten-Leur

De klant wilde een luxe strakke keuken op maat met veel opbergruimte. De keuken is uitgevoerd ineen mooie grijze tint.Het keramische blad heeft een leer look wat heel strak oogt.De gehele keuken is greep loos en beschikt over twee vaatwasser en twee spoelzones een onder het raam en een in het kookeiland. Alle inbouwapparatuur is van Neffen ook de Quooker ontbreekt niet. Een speciaal opmaat gemaakte bar waaraan men aan kan eten en borrelen dit is een echt een eyecatchter in de keuken. Evenals de grote apparatuur wand die ook volledig greeploos is. Een side by side koelkast verwerkt in een nis maakt het geheel compleet.

Verder is er ook een witte kast op maat gemaakt voor het aangrenzende eetgedeelte. Deze kast is getekend door de interieurarchitect en heeft veel opbergruimte heel handig in het vertrek met de tafel geplaatst.

De trap naar boven is bekleed met europees eiken en ook in onze fabriek op maat gemaakt.Momenteel heeft de klant nog wensen voor de kasten op de eerste verdieping welke we ook opmaat mogen gaan maken.

Bezoek onze Inspiratie Studio!

Onze inspiratie studio is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.