Villa Roosendaal

In deze Villa hebben we ook weer met trots een mooie exclusieve keuken mogen maken. De combinatie van het super matte zwarte Fenix met het mat zwart gespoten eikenhout geeft een mooie, strakke en speelse uitstraling. Onder de Dekton werkbladen zijn zwart gepoedercoate greeplijsten toegepast, deze geven een mooie belijning door de hele keuken heen omdat deze ook doorloopt aan de kopse kant van het schier eiland.

Beide nissen in deze maatwerk keuken zijn voorzien van opgetrokken achterwanden in hetzelfde Dekton als de werkbladen en zijn voorzien van robuuste terugvallende legplanken met ledverlichting.

Er zijn veel opbergmogelijkheden toegepast met lade compleet met indelingen. Door deze geordende toepassingen in de Legrabox laden heeft alles een eigen plekje gekregen.

In deze luxe keuken zijn ook weer topmerken toegepast qua apparatuur zoals twee Quooker systemen, Miele combi stoomoven, Liebherr koelkast, vriezer en wijnkoeler en natuurlijk het bekende Bora Xpure systeem met recirculatiefilter.

Bezoek onze Inspiratie Studio!

Onze inspiratie studio is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.