Villa Roosendaal

Prachtige keuken met combinatie eiken, wit en donkergrijs

Deze keuken is volledig voorzien van greeplijsten die ervoor zorgen dat de horizontale lijnen extra goed geaccentueerd worden. Alle eiken delen zijn behandeld met Rubio Monocoat twee componenten wasolie dat onderhoudsvrij is en water werend. De robuuste Silestone werkbladen zijn uitgevoerd met gefrijnde dikte kanten. Dat geeft een mooie landelijke look aan de keuken. De vensterbank is uit hetzelfde materiaal gemaakt om een mooi rustig geheel te vormen.

Boven de kookunit is een grote koof gecreëerd waar de afzuiginstallatie en spotjes in verwerkt zit. Deze koof is afgewerkt met een verouderd massief eiken balk. Ook in deze keuken is de Quooker 3-in-1 kraan geïnstalleerd en een handige rvs-spoelbak.

Rechts van de koof is de apparatenwand voorzien van een grote koel-vriescombinatie. Deze combinatie is in de gecreëerde eiken nis geschoven.

Achter de schuifdeur zijn kastenwanden gerealiseerd waar onder anderen de was en droogmachines in geïntegreerd zijn achter een deur die na het openen in de kastenwand geschoven kan worden. Naast deze kast zijn voorraadkasten gemaakt met legvoorzieningen.

Bezoek onze showroom!

Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.