BORA, kookveldafzuiging of afzuigkap.

Keukens en keukenapparatuur raken steeds meer met elkaar verweven. Wij zijn heel trots dat Oosterom Keukens & Interieurbouw sinds 2016 dealer is van BORA.

Voor een bezoek aan onze showroom kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0165- 310596 of mail ons op info@oosterom.nl

Geen aparte afzuigkap of kookstel, maar de pitten én de afzuigkap ín je aanrecht. Dat bespaart ruimte en biedt ongekende ontwerpmogelijkheden.
Een revolutionair en nieuw systeem voor kookveldafzuiging die zijn ingebouwd in een inductiekookplaat.

Hoe werkt het?

Kookdampen en -geuren stijgen maximaal een meter per seconde. De BORA kookveldafzuiging zuigt de kookwasem met een snelheid van circa 4 meter per seconde naar beneden af. De dwarsstroming die door deze afzuigingtechniek ontstaat, zorgt ervoor dat kookdampen en -geuren effectief en direct bij het kookveld worden afgezogen.
BORA afzuiging heeft gezorgd voor een spectaculaire vernieuwing in de keukenmarkt en is overladen met prestigieuze prijzen zoals de red dot product design award en de plus X award. Het apparaat wordt geleverd met verschillende kookvelden in drie series: de Classic, Professional en de Basic. Daarbinnen zijn weer allerlei variaties mogelijk, zoals: een HiLight-, hyper- of gaskookveld, de Tepan roestvrijstalen grill of de wok.
Stil, energiezuinig en makkelijk schoon te maken!

 

De visie van Willi Bruckbauer, de oprichter van BORA: het einde van de afzuigkap. Het door hem ontwikkelde patent biedt heel wat voordelen: de hoogwaardige systemen zijn efficiënter dan de traditionele afzuigkappen, ze zijn zeer stil, energiezuinig en makkelijk schoon te maken.
Ze zorgen voor een maximale ontwerpvrijheid en een volledig vrij zicht in de keuken. De technologie komt in de onderkast terecht en neemt weinig ruimte in. Bovendien zijn BORA producten zeer stil. Zelfs op het hoogste bedieningsniveau gaat het geluid niet hoger dan 54 decibel. Ter vergelijking: bij het aanbraden van vlees is er sprake van om en bij de 70 decibel. BORA-systemen sluiten dus perfect aan op de trend van open woon- en keukenruimtes.

Meer weten? Maak een afspraak in onze showroom, dan vertellen wij je alles over de vele mogelijkheden die BORA-systemen u biedt. Tel: 0165 – 310 596.

Lees meer op Oosterom.

09 januari, 2019
Dit is waarom de nieuwe Quooker Cube een geweldige aankoop is.
MEER
26 november, 2018
De AGA een buitengewoon fornuis
MEER
26 november, 2018
Zo kies je voor Keukens op maat gemaakt of niet?
MEER
26 november, 2018
Uw luxe keuken handig indelen met Orgalux
MEER
26 november, 2018
Zo maak je de keuken af! Natuurstenen werkbladen.
MEER

Vraag nu onze brochure aan

Even niet op een beeldscherm kijken en u op uw gemak laten inspireren vanaf papier? We sturen u graag onze brochure toe.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure thuis.