Oosterom verdeler van V-Zug toestellen

Vanaf nu zullen de innovatieve en hoogwaardige keukenapparaten van V-Zug beschikbaar zijn voor jouw keuken, gemaakt door Oosterom. Oosterom is namelijk verdeler van V-Zug keukenapparatuur geworden.

V-Zug is een toonaangevende fabrikant van keukenapparatuur van topkwaliteit. Het Zwitserse bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in de branche en staat bekend om zijn innovatieve technologie en hoogwaardige afwerking. Ze ontwerpen keukenapparatuur om het dagelijks leven te vereenvoudigen en te verbeteren.

Oosterom Luxe Maatwerk Keukens en V-Zug delen een gemeenschappelijke visie: het creëren van de meest exclusieve en hoogwaardige keukens die aan de wensen van klanten voldoen en zelfs overtreffen. Met dit gamma in ons aanbod kunnen klanten van Oosterom nu genieten van de beste keukenapparatuur, perfect afgestemd op hun unieke keukenontwerp.

De samenwerking met V-Zug past dan ook perfect bij de filosofie van Oosterom Luxe Maatwerk Keukens. Door de beste keukenapparatuur te combineren met ons uniek ontwerp en vakmanschap, creëren de merken samen vanaf nu de meest exclusieve keukens die een leven lang meegaan.

Als je op zoek bent naar de meest exclusieve en hoogwaardige keuken, dan is een bezoek aan Oosterom Luxe Maatwerk Keukens zeker de moeite waard. Het team staat klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droomkeuken, waarbij ze de beste keukenapparatuur van V-Zug combineren met uniek ontwerp en vakmanschap.

 

Lees meer op Oosterom.

11 augustus, 2023
Keukenbladen die Verwondering Opwekken: De Ultieme Blikvangers
MEER
09 augustus, 2023
Vooruitblik op 2024: Ontdek De Keukentrends van de Toekomst
MEER
05 mei, 2021
Van idee naar luxe maatwerk keuken!
MEER
16 februari, 2021
Designhoogtepunt: BORA Professional 3.0
MEER
31 oktober, 2020
Vacature: Interieurbouwer
MEER
11 juni, 2020
De Beste Keuken Vind Je Bij Oosterom
MEER

Bezoek onze showroom!

Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.