Van idee naar luxe maatwerk keuken!

Van idee naar luxe maatwerk keuken!

Een topkeuken, gemaakt van een prachtige houtsoort. Een keuken, die opgebouwd is uit de meest exclusieve keukenonderdelen. Een hoogsegment keuken met ronde vormen. Bij Oosterom Exclusieve Maatwerk Keukens draaien we onze hand niet om voor unieke projecten. Dat maakt uw droomkeuken binnen handbereik. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor uw wensen en ideeën weet Oosterom Exclusieve Maatwerk Keukens iedere keukendroom waar te maken.

 

Een uniek ontwerp

Oosterom Exclusieve Maatwerk Keukens staat bekend om zijn unieke ontwerpen. Dit komt doordat iedere keuken op maat wordt gemaakt, waardoor er van iedere keuken maar één is. Dat unieke ontwerp begint bij het maken van platte tekeningen, zo vertelt eigenaar Hans Oosterom: “Het is belangrijk dat klanten een goed gevoel hebben bij Oosterom Exclusieve Maatwerk Keukens. Daarom start het bouwen van een keuken altijd met een goed gesprek met de klant. De klant levert foto’s van de huidige keuken, plattegronden en inspiratiefoto’s, zodat we een uitstekend beeld krijgen van wat de klant wenst. Iedere handgemaakte keuken moet het wauw-effect geven. Wanneer de klant net zo enthousiast is als wij over de indeling van de nieuwe, luxe keuken, dan wordt de keuken in 3D getekend, om een nog beter beeld te krijgen van de look van de topkeuken.”

Villa ettenleur keuken

Vakmensen & materiaal van kwaliteit

Het hoogwaardige effect, dat u terugziet in onze luxe, hoogsegment keukens bereiken wij door altijd te kiezen voor materialen die kwalitatief hoog zijn, voor apparatuur die nét innovatiever is dan gemiddeld en door de inzet van vakmensen, die een passie voor mooie keukens hebben. Deze combinatie van factoren maakt dat iedere luxe keuken van begin tot eind de gewenste exclusieve uitstraling behoudt, van topkwaliteit is en daarmee aan de verwachtingen van de klant voldoet.

 

Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij met een uniek opbouwsysteem. Voordat de keuken bij de klant geplaatst wordt, bouwen wij de keuken zelf in de werkplaats op. Dit doen we, omdat we het essentieel vinden dat de keuken tot in detail klopt. We willen er niet bij de klant thuis achter komen dat er iets mist. Dit bevordert tevens de snelheid waarmee we de prachtige, luxe keuken in de woning kunnen plaatsen. Dat we de maatwerk keuken ter controle opbouwen is daarnaast ook gewoon hartstikke leuk. Oosterom Exclusieve Maatwerk Keukens stelt de klant in staat de werkplaats te bezoeken om de vorderingen van hun nieuwe parel te bewonderen.

 

Een parel van een keuken in uw woning

Het is de bedoeling dat de high-end keukens van Oosterom Exclusieve Maatwerk Keukens iedere woning naar een hoger niveau tillen. Doordat de keukens op maat gemaakt worden, zijn alle keukenwensen uitvoerbaar. Ieder onderdeel van de keuken kan namelijk naar de hand van de klant gezet worden. Van meerdere ovens tot veel opbergruimten, van een fantastisch kookeiland tot meerdere kookgebieden: bij Oosterom Exclusieve Maatwerk Keukens maken we van iedere keuken een meesterwerk. Jouw nieuwe keuken ook naar een hoger niveau tillen? Neem contact op om de diverse opties te bespreken.

Lees meer op Oosterom.

11 augustus, 2023
Keukenbladen die Verwondering Opwekken: De Ultieme Blikvangers
MEER
09 augustus, 2023
Vooruitblik op 2024: Ontdek De Keukentrends van de Toekomst
MEER
24 april, 2023
Oosterom is nu V-Zug Dealer
MEER
16 februari, 2021
Designhoogtepunt: BORA Professional 3.0
MEER
31 oktober, 2020
Vacature: Interieurbouwer
MEER
11 juni, 2020
De Beste Keuken Vind Je Bij Oosterom
MEER

Bezoek onze Inspiratie Studio!

Onze inspiratie studio is uitsluitend op afspraak geopend.
Neem contact op om een afspraak te maken, tot snel!

 

Ja, ik wil graag de showroom bezoeken.